Απολογισμός 2021 – Μία παραγωγική περίοδος με πλούσιο έργο και δράσεις

Απολογισμός 2021 – Μία παραγωγική περίοδος με πλούσιο έργο και δράσεις

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε ο Απολογισμός Πεπραγμένων του Δήμου, για το 2021.

Αυτή η χρονιά σφραγίστηκε από την πανδημία, κατά συνέπεια όλες οι λειτουργίες και δράσεις του Δήμου, απαιτήθηκε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και τα προβλήματα που προκάλεσε η covid-19, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά συνέχισε να παράγει θετικό έργο σε όλους τους τομείς, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ποια ήταν τα πρόσθετα προβλήματα.

👉 Η μείωση των εσόδων. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τη μείωση 34% λόγω της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων (μισθώματα αναψυκτηρίων, κυλικείων).

Επίσης, μείωση περίπου 7% των εισπράξεων στα ανταποδοτικά τέλη, κυρίως λόγω των μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

👉 Ο περιορισμένος αριθμός προσωπικού, που επιπροσθέτως είχε να αντιμετωπίσει τις ειδικές συνθήκες εξ αιτίας του κορονοϊού τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στην οικογενειακή και προσωπική ζωή. ‘Όλοι επηρεαστήκαμε από την πανδημία.

Για να γίνει κατανοητό το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκεί να αναφερθεί ότι το σύνολο των εργαζόμενων του Δήμου είναι 268 δηλαδή 53 λιγότεροι από το 2011, ενώ οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.

Χάρη όμως, στη σκληρή δουλειά των εργαζομένων αλλά και ολόκληρης της Δομής διοίκησης του Δήμου, υπήρξε παραγωγή αξιόλογου έργου σε όλους τους τομείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/10671-apologismos-2021-mia-paragogiki-periodos-me-ploysio-ergo-kai-draseis.html?fbclid=IwAR0ulziFujNcnI9QMnXo_LsHkDQIAbwso4F-l8Z9DULKAGTbsE54C-tehYs