Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αποκτά τη δική του Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία), βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που μέχρι τώρα εξυπηρετούνταν από την Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής.

Με δεδομένη τη θέση της δημοτικής αρχής για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και για την πιο άμεση αντιμετώπιση αυθαιρεσιών και πολεοδομικών παραβάσεων, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού προχώρησε στις αναγκαίες διαδικασίες και με πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής,  έλαβε το πράσινο φως για τη λειτουργία αυτόνομης υπηρεσίας δόμησης.

Ήδη, το προσωπικό του Δήμου Παπάγου-Χολαργού εκπαιδεύτηκε στην έδρα της Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής και η υπηρεσία θα στεγαστεί στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Παπάγου (Αναστάσεως 90, Παπάγος, τηλ. 213. 2027.166).

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πολιτών και επαγγελματιών-μηχανικών, η οποία θα λειτουργήσει άμεσα.

Η υπηρεσία θα αρχίσει να δέχεται κοινό, από την Τετάρτη 27 Απριλίου και σύντομα θα ανακοινωθεί το ωράριο λειτουργίας καθώς και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.