Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για την Πόλη μας”

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για την Πόλη μας”

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, το Σάββατο 30 Μαρτίου, δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και δυνατά «Μαζί για την πόλη μας».
Τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Συμεών Βενετσιάνος και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτριος Νικολάου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλή κ. Βύρωνας Πολύδωρας, ο π. Υπουργός κ. Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης κ. Κουκουλομάτης, ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου κ. Παπαγιαννόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Σάκης Ιωαννίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Φωτεινή Βρύνα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Πέγκυ Σταθακοπούλου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κεχρής, Μανίνα Ζαννή και Γιάννης Σιδέρης, κ.α.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας σήμερα εδώ.
Σε όλους τους συνεργάτες μου, αλλά σίγουρα και σε εμένα προσωπικά, μας δίνει μεγάλη δύναμη το να βλέπουμε σήμερα μαζί μας, σε αυτή τη σημαντική μέρα για την προσπάθειά μας, τόσες και τόσους καλούς φίλους. Τόσες και τόσους εκλεκτούς συμπολίτες μας.
Στη διαδρομή, σε αυτή την απαιτητική μάχη της αυτοδιοίκησης, μπήκαμε από την πρώτη στιγμή με 4 εφόδια: Νέες ιδέες. Μελετημένο πρόγραμμα. Εργατικότητα. Και αποτελεσματικότητα.
Και σε απόλυτη προτεραιότητα, θέσαμε την καθημερινότητα.
Μαζί για την πόλη μας!
Κάθε μέρα καλύτερα!
Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά και δυνατά!”