29ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη Σάββατο 24 Ιουνίου

29ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη Σάββατο 24 Ιουνίου

Το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ανοίγει αυλαία το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στο Κηποθέατρο Παπάγου, με τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στο Α’ μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου, θα παρουσιαστούν 8 συναυλίες, 17 θεατρικές και 5 παιδικές παραστάσεις, ανάμεσα στις οποίες οι 4 θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό, με πρόσκληση.

Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου μας, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο, για πρώτη χρονιά φέτος, έχουμε τη μεγάλη τιμή να τελεί υπό  την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Μια σπουδαία επιβράβευση για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας. Πρόκειται για διακρίσεις που επισφραγίζουν την ολοένα και μεγαλύτερη πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ.

Επίσης για 4η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η υποστήριξη από την Περιφέρεια Αττικής μέσω της χρηματοδότησης εκδηλώσεων.

Τέλος, η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ παρέχει και φέτος στις Νέες και Νέους της πόλης μας Ελεύθερη Είσοδο στο Φεστιβάλ.

Σας καλούμε να απολαύσετε παραστάσεις από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης, σε ένα από τα ωραιότερα θέατρα της Αττικής, με «Πολιτισμό για όλους!».

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://festival.dpapxol.gov.gr/

Βίκυ Νικάκη

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας

Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ