Την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY αγκαλιάζουν οι κάτοικοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Την εφαρμογή «Έξυπνης Πόλης» CITIFY αγκαλιάζουν οι κάτοικοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Εκατοντάδες οι δημότες που αξιοποιούν τις δυνατότητες της «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City». Μία εφαρμογή άμεσης αλληλεπίδρασης Δήμου και Κοινωνίας.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δημιουργώντας τη mobile και web εφαρμογή CITIFY που επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν στον Δήμο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, παρεμβαίνει άμεσα προς αποκατάσταση τους.

Η εφαρμογή «CITIFY – Papagou – Cholargos Smart City» είναι ένα σύστημα άμεσης καταγραφής των προβλημάτων σε κάθε γειτονιά της πόλης και ο στόχος της είναι να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυσή τους και τις υπηρεσίες του Δήμου να παρεμβαίνουν άμεσα.

Σύντομη περιγραφή της εφαρμογής: https://www.citifyapp.com/

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (http://www.dpapxol.gov.gr) ή κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, ο πολίτης συνδέεται και αποκτάει πρόσβαση στο σύστημα. Μόλις αυτό επιτευχθεί, ο πολίτης μπορεί να αναρτά στο σύστημα σχόλια, κριτικές και φωτογραφίες που κρίνει πως φανερώνουν κάποιο πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή των πολιτών προκειμένου η καθημερινότητα όλων μας να είναι όσο πιο απολαυστική γίνεται.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Η κοινωνία Παπάγου-Χολαργού σφύζει από ενεργούς πολίτες που νοιάζονται για την πόλη τους. Με την εφαρμογή CITIFY όλοι γίνονται αρωγοί στον εντοπισμό προβλημάτων της πόλης μας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη επίλυσή τους.

Γνωρίζω πως μαζί με τους πολίτες μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας ακόμα καλύτερη, καθώς και να διευκολύνουμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά στο πεδίο. Οι εκατοντάδες δημότες που έχουν ήδη αξιοποιήσει την εφαρμογή, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά, συμβάλλουν στη διαμόρφωση της καθημερινότητας της πόλης μας».