Συνεχής μέριμνα για την καθαριότητα της πόλης μας

Συνεχής μέριμνα για την καθαριότητα της πόλης μας

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού επενδύει διαρκώς στις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της καθαριότητας. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας, καθώς και ένας εξιδεικευμένος σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες των κατοίκων.

Η διαρκής προσαρμογή στις εξελισσόμενες αλλαγές στην ανθρωπογεωγραφία της πόλης, επιτάσσει εγρήγορση και άμεσο συντονισμό στον στρατηγικό σχεδιασμό, εκ μέρος της Δημοτικής Αρχής που είναι  σε συνεχή συνεργασία με τους «ήρωες» της καθημερινότητας, τους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας, με στόχο να διατηρείται η πόλη μας καθαρή.

Η καθαριότητα είναι συλλογικός σκοπός και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού τονίζει την αναγκαιότητα συνεργασίας των κατοίκων και επαγγελματιών, ώστε να  συνδράμουν στο έργο να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Μα πάνω από το προσωπικό καθαριότητας, που φροντίζει υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες την αποκομιδή των απορριμμάτων, επιζητά τη συνεργασία όλων,  προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους.

Με συνεχή επένδυση στον τομέα καθαριότητας σε απορριμματοφόρα και κάδους απορριμμάτων, με ενίσχυση των δυνατοτήτων ανακύκλωσης, ο στόχος να διατηρούμε την πόλη καθαρή, είναι εφικτός.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, δήλωσε:

«Μια καθημερινή ανάγκη των πολιτών, να είναι η πόλη μας καθαρή, είναι για εμάς άμεσο καθήκον. Σε πλήρη συνεργασία με τις υπηρεσίες καθαριότητας φροντίζουμε να επιτελούμε – στο επίπεδο που αρμόζει στους δημότες μας – το έργο αυτό. Και σε αυτή την προσπάθεια, επιζητούμε και τη συνεργασία των κατοίκων του Δήμου μας».