Περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με νέο πυροσβεστικό όχημα από τον ΣΠΑΥ Υμηττός

Περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με νέο πυροσβεστικό όχημα από τον ΣΠΑΥ Υμηττός

Με ένα σύγχρονο όχημα πυρόσβεσης ενισχύθηκε ο στόλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που εξασφάλισε ο  Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων του Υμηττού.

Το νέο σύγχρονο όχημα παρέδωσε ο ΣΠΑΥ, χθες 1η Απριλίου, στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας “Χρήστος Πετράκης”, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, ΜιχάληΤράκα, του γραμματέα του ΣΠΑΥ, Βασίλη Σιαμάνη, του Επικεφαλής, Στέλιου Φούρναρη και Eθελοντών της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού.

Το νέο πυροσβεστικό όχημα θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της πολιτικής προστασίας στον Δήμο μας. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, Γιάννη Κωνσταντάτο, Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρουπολης και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ.

Σκοπός όλων μας είναι να συμβάλλουμε όπου και όταν απαιτείται προκειμένου να προστατέψουμε τον Υμηττό μας, με τη συμβολή των πολύτιμων εθελοντών μας.