Νέα Στελέχη με γνώσεις και όραμα στην παράταξή μας

Νέα Στελέχη με γνώσεις και όραμα στην παράταξή μας

Μαζί για την πόλη μας και η Εύα Ντελιδάκη.

Η Εύα Ντελιδάκη ζει χρόνια στην πόλη μας, είναι Δημοσιογράφος Υγείας, Συγγραφέας, Ολιστική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Πιστοποιημένη Εμψυχώτρια Γέλιου.

Σπούδασε σε Εργαστήριο Δημοσιογραφίας και στη συνέχεια στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών.

Η καριέρα της επί 30 συναπτά έτη περιλαμβάνει συνεργασίες με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

– Στην ΕΤ-1 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επί τέσσερα συναπτά έτη την πρωτοποριακή ιατρική εκπομπή “Με Υγεία Πάνω Απ’ Όλα”.

– Ακολούθησαν τα μαγκαζίνο “Τα Πρωινά”, “Ραντεβού το Μεσημέρι”, “5′ Με Υγεία”, “Μαζί και Σήμερα”, όπως και ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ για την υγεία.

– Αρθρογράφησε στις εφημερίδες Αυριανή, Μεσημβρινή, Ελευθεροτυπία και Real News.

– Συνεργάστηκε με τα περιοδικά “Οι Γονείς”, “Εικόνες”, “Παιδί και Νέοι Γονείς”, “Γυναίκα”, “Πάνθεον”, “Αρμονία”, “Τηλεθεατής”, “Εγώ”, “Prevention” και “MEN’S HEΑLTH”.

– Υπήρξε εκφωνήτρια στην ΕΡΑ στα δελτία ειδήσεων και παρουσιάστρια στο Τέταρτο Πρόγραμμα την εκπομπή “Εξομολογήσεις”, επί τρία συναπτά έτη.

– Στην ΕΤ-3 παρουσίαζε κάθε Κυριακή ιατρικά θέματα για την υγεία των αγροτών.

– Συνεργάστηκε με τούς ραδιοφωνικούς σταθμούς Antenna, Super FM, Εύα FM, Κανάλι 1 Πειραιά, FLASH, και το web radio «Radio Υγεία».

– Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της δραστηριότητας έχει παρουσιάσει βιβλία, έχει συντονίσει ημερίδες, έχει οργανώσει ομιλίες, έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά σποτ κ.ά.

– Έχει κάνει δημοσιογραφική επιμέλεια και έρευνα για πολλά ντοκιμαντέρ.

– Έχει συγγράψει πέντε βιβλία για την Υγεία και έχει εκδώσει πέντε ενημερωτικά DVD σε ένθετα περιοδικών.

– Έχει βραβευθεί από τον Αντικαπνιστικό Σύλλογο Ελλάδος και από την Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και παρέλαβε το Αριστείο Ζωής στον τομέα Εθελοντισμού.

Τα τελευταία 5 χρόνια επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Πάνω από όλα η υγεία μας» στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Αληθινή υγεία» στο δικό της κανάλι.

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού, επισκέπτεται σε τακτική βάση γηροκομεία, ΚΑΠΗ, συλλόγους ασθενών, διδάσκοντας γιόγκα γέλιου στους ηλικιωμένους και στους ασθενείς και ως απόφοιτη του Τμήματος Συνθετικής Συμβουλευτικής της Σχολής Εναλλακτικών Επιστημών NHS, η οποία  ασχολείται με την προαγωγή της ψυχικής υγείας και του ευ ζην, καθώς και με άτομα με χρόνια νοσήματα, σε συνεργασία με την Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία.