Διάψευση του από 05/02/2024 δημοσιεύματος με τίτλο «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ….;» που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του φορέα ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Διάψευση του από 05/02/2024 δημοσιεύματος με τίτλο «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ….;» που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του φορέα ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«Η υπογράφουσα Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής της Κοινότητας Παπάγου δηλώνω κατηγορηματικά ότι το περιεχόμενο του από 05/02/2024 δημοσιεύματος με τίτλο «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ….;» που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του φορέα με τίτλο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ», ανώνυμου διαχειριστή και υπογράφεται από πρόσωπο με το ψευδώνυμο NANTIA2,  βρίθει αναληθών ισχυρισμών και ως τέτοιο συνιστά λασπολογία που στρέφεται κατά της Διοίκησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας της Κοινότητας Παπάγου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Η λασπολογία του μέσου του φορέα με τίτλο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» είναι κατακριτέα ως προσπάθεια εναντίωσης στο συλλογικό έργο που γίνεται στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού υπό την παρούσα Διοίκησή του.

Παραθέτω, παρακάτω, σειρά αναληθών ισχυρισμών του ως άνω αναφερόμενου δημοσιεύματος αλλά και τους ισχυρισμούς μου περί την αλήθεια και την πραγματικότητα σε αντιπαραβολή των αναληθειών από τις οποίες βρίθει το ως άνω αναφερόμενο δημοσίευμα.

ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ:

  • Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα στην Τεχνική Υπηρεσία τα οποία αγνοήθηκαν
  • στείλαμε e-mail, 1ον σχετικά με τα πεζοδρόμια που υποτίθεται πριν ένα χρόνο ανακατασκευάστηκαν στηΝ οδό Αλεβιζάτου με πρόβλεψη χώρου κάδων, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί.
  • Μετά από δεκάδες κλήσεις και e-mails, η κυρία Παρίση εδέησε να μας απαντήσει ότι «η πινακίδα δεν πειράζει που είναι σπασμένη γιατί από τον κεντρικό δρόμο μπορεί κάποιος να υπολογίσει ποιο είναι το νούμερο του σπιτιού!!! Εξάλλου είναι δύσκολο να φτιαχτεί νέα πινακίδα!!!».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Οι προβληθέντες ισχυρισμοί περί επικοινωνίας με εμένα είναι αναληθείς. Άλλωστε, ως Aντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής στον Δήμο δεν έχω αρμοδιότητα σχετική με την οριζόντια ή κάθετη σήμανση επί του οδικού δικτύου στον Δήμο.

ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ:

  • Δεν υπάρχουν κάδοι!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Λόγω υπερβολικής και καθημερινής χρήσης, οι κάδοι απορριμμάτων είναι φυσικό να υφίστανται φθορές και να καταστρέφονται. Η υπηρεσία καθαριότητας, σε συνεργασία με το τμήμα προμηθειών του Δήμου φροντίζει για την τακτική προμήθεια νέων κάδων. Προς το παρόν, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα (υπάρχει ελάχιστος αριθμός διαθέσιμων κάδων), ωστόσο πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή νέων.

ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ:

  • Δυστυχώς, ποτέ ο Παπάγος δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση εγκατάλειψης

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η καθαριότητα είναι απαιτητικό αντικείμενο και πάντα υπάρχουν προβλήματα. Δυσκολίες και ελλείψεις παρουσιάζονται πάντα. Ωστόσο, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Παπάγος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθαριότητας. Οι υπηρεσίες καθαριότητας εργάζονται συστηματικά για τη διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής του περιβάλλοντος. Αυτό έχει εκτιμηθεί, ιδιαίτερα, από τους δημότες στην τακτική επαφή που έχω μαζί τους

Η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και θα εξακολουθούν να είναι κύριο μέλημά μας.

ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ

  • Πάντως όποιος Αντιδήμαρχος έχει κουραστεί από… τη μακρά Διοίκηση καλόν είναι να αντικαθίσταται για να ξεκουραστεί…!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Στη συμβουλή την οποία ως κατακλείδα δίνει ο συντάκτης, ο οποίος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, η καλύτερη απάντηση είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν εδώ και τόσα χρόνια οι συνδημότες μου και οφείλω να τους τιμώ από οποιοδήποτε θέση ευθύνης μου εμπιστεύεται ο Δήμος.

Να προσθέσω ότι εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος ποτέ δεν δείλιασα και δεν υποχώρησα σε ανοίκειες και αβάσιμες κατηγορίες.

Χρύσα Παρίση

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ποιότητας Ζωής Κοινότητας Παπάγου