Απαντάμε στον κύριο Τούτουζα με έργα

Απαντάμε στον κύριο Τούτουζα με έργα

Απαντάμε στον κύριο Τούτουζα με έργα:
Ακόμα μια φορά, λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Τούτουζας,θυμήθηκε τον αθλητισμό στην πόλη μας.
✅ Αλήθεια, μπορεί ο κ. Τούτουζας να μας απαντήσει, στα 17 χρόνια που είναι δημοτικός σύμβουλος, ποιες προτάσεις έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, για αξιοποίηση, αναβάθμιση ή δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων;
✅ Αλήθεια, 4 ολόκληρα χρόνια που ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού, ποια αθλητική εγκατάσταση δημιουργήθηκε, αναβαθμίστηκε ή έστω συντηρήθηκε;
✅ Αλήθεια, τα τελευταία 4 χρόνια που είναι Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, ποια πρόταση ή μελέτη κατέθεσε;
Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα τόσα χρόνια και είσαι «άλαλος» στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι λυπηρό, να βγάζεις προεκλογικές ανακοινώσεις, όπως έκανε και λίγο πριν τις εκλογές του 2019.
Τότε μιλούσε για αδράνεια και στασιμότητα και συγκεκριμένα έλεγε ότι “το μπαλόνι που θα στέγαζε τα όνειρα των αθλητικών ακαδημιών του Παπάγου-Χολαργού δεν θα πραγματοποιηθεί” και ότι ήταν επικοινωνιακό τέχνασμα της Διοίκησης του Αποστολόπουλου.
Τα έργα μας όμως στον χώρο του αθλητισμού τον διαψεύδουν. Και το μπαλόνι φτιάξαμε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις αναβαθμίσαμε και δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης είμαστε.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, έγιναν πολλά έργα στο χώρο του αθλητισμού, όπως:
👉 Αναβαθμίσαμε το Αθλητικό Κέντρο Παπάγου «Βασίλειος Ξύδης».
✔️ Τοποθετήσαμε ταρτάν για πρώτη φορά στον χωμάτινο στίβο, την εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού και νέας περίφραξης.
✔️ Αναβαθμίσαμε τα γήπεδα τένις και μπάσκετ.
✔️ Τοποθετήσαμε ξύλινο παρκέ μετά από 30 χρόνια στο ΕΑΚ Παπάγου, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αναβαθμίσαμε τους χώρους υγιεινής και τα αποδυτήρια και πραγματοποιήθηκαν εργασίες στατικής ενίσχυσης της εγκατάστασης.
👉 Αναβαθμίσαμε το γήπεδο τένις στο πάρκο Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου.
👉 Τοποθετήσαμε ξύλινο παρκέ, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και αναβαθμίσαμε τους χώρους υγιεινής στο κλειστού γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου.
👉 Τοποθετήσαμε ελαστικό τάπητα, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο μπάσκετ της πλατείας Φλωρίνης Παπάγου.
👉 Τοποθετήσαμε ταρτάν για πρώτη φορά στον χωμάτινο στίβο, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και δημιουργήσαμε σκάμμα για μήκος, στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας».
👉 Το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», αναβαθμίστηκε με νέο παρκέ, νέο ηλεκτροφωτισμό και αποδυτήρια.
👉 Εγκαταστήσαμε λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνιος Πολύδωρας».
👉 Ο στίβος στο δημοτικό στάδιο “Μαρκ Μαρσώ” απέκτησε νέο ταρτάν μετά από 19 χρόνια και για πρώτη φορά και ολοκληρωμένο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Το ξεχασμένο κτίριο/γιαπί, μετατράπηκε σε γυμναστήριο-προπονητήριο και τοποθετήθηκαν καθίσματα στις κερκίδες.
👉 Στο αθλητικό κέντρο της οδού Κλειούς, τοποθετήσαμε νέους ελαστικούς τάπητες στα γήπεδα μπάσκετ και τένις, νέα περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό.
👉 Στο ανοιχτό γήπεδο «ΧρήστοςσΧατζόπουλος», επίσης, τοποθετήσαμε νέο ελαστικό τάπητα και νέους ιστούς ηλεκτροφωτισμού.
👉 Τοποθετήσαμε 11 υπαίθρια γυμναστήρια σε διάφορα σημεία της πόλης.
Και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμα δυο μεγάλα έργα, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
✔️ Η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνιος Πολύδωρας» (χρηματοδότηση 800.000 ευρώ) και
✔️ Η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της οδού Κύπρου στου Παπάγου (χρηματοδότηση 800.000 ευρώ).
Σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου, από την πλευρά μας έχουμε ενημερώσει για την εμπλοκή του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο θέμα και για τη μη συναίνεσή τους στην αλλαγή της τροποποίησης της κόκκινης γραμμής, όπως και για την αγωγή που έχει καταθέσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.
Ας μας πει, όμως, ο κύριος Τούτουζας, ποια είναι η δική του πρόταση και πώς θα το ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα;
Όσον αφορά στο γήπεδο ποδοσφαίρου που αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες, να του θυμίσουμε ότι για την υλοποίησή του, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση 700.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.
Υπογράψαμε τη σύμβαση 16/5/2023, το έργο ξεκίνησε άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο.
Αποτελεί, δε, υποχρέωση του αναδόχου η αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν στον στίβο ή γενικότερα στον χώρο.
Η Δημοτική Αρχή, κύριε Τούτουζα, δεν θυμάται τον αθλητισμό λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές, αλλά καθημερινά.
Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, έμπρακτα, συνεχίζουμε με έργο για όλους στον Δήμο μας.