Υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Υπογράφηκαν οι προγραμματικές συμβάσεις για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Υπογράψαμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, την προγραμματική σύμβαση για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου», καθώς και τη σύμβαση για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού».

✅Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Κύπρου, η δημοτική αρχή είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς διαδικασίες για την αναβάθμισή του και είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, αφού ξεπεράστηκαν χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις από διάφορους φορείς, να υλοποιηθεί ένα έργο το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου, αλλά και μια από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 € αφορά σε:

👉Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.

👉Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού.

Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led.

👉Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας.

👉Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.

✅Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:

👉Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.

👉Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού.

👉Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, για την υλοποίηση δυο πολύ σημαντικών έργων που έρχονται να συμπληρώσουν τα έργα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=fcc4NG0T0TM