Συνεχίζεται η ενίσχυση της Παράταξης Μαζί για την πόλη μας με αξιόλογες υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου

Συνεχίζεται η ενίσχυση της Παράταξης Μαζί για την πόλη μας με αξιόλογες υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου

Μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Παράταξης, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Χρήστος Ράπτης.

Ο Χρήστος Ράπτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, με πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων.

Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και είναι σχολιαστής πολιτικών θεμάτων σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει διατελέσει Διευθυντής Επικοινωνίας σε Ομίλους, Διδάσκων Εισηγητής με αντικείμενο την Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων, καθώς και Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Δημοσίων Σχέσεων. Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων και Φιλελλήνων Ελλάδας με απώτερο στόχο τη μέγιστη δυνατή βοήθεια των απανταχού συμπατριωτών μας με την ελπίδα του επαναπατρισμού τους.

Ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον Χρήστο Ράπτη δήλωσε:

“Είναι φανερό πως η Παράταξη “Μαζί για την Πόλη μας” συγκεντρώνει πολλά νέα στελέχη, τα οποία μαζί με τα έμπειρα αυτοδιοικητικά συγκροτούν μία ισχυρή ομάδα. Η υπόσχεση που δίνουμε στους συμπολίτες μας είναι περισσότερη δουλειά, μεγαλύτερη όρεξη, αποτελεσματική διοίκηση, ακόμα πιο πλούσιο έργο”.