Συγκρότηση δυνατής ομάδας με καταρτισμένους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο Μαζί για την πόλη μας

Συγκρότηση δυνατής ομάδας με καταρτισμένους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο Μαζί για την πόλη μας

Η Αναστασία (Σόνια) Μηλιώνη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη Μαζί για την πόλη μας.
Η Αναστασία (Σόνια) Μηλιώνη είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Τουρκικά.
Διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη δικηγόρος και Νομική Σύμβουλος με εξειδικευμένη γνώση σε ζητήματα Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου και Δικαίου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Με την ιδιότητά της αυτή, ως νομική σύμβουλος και επιστημονική συνεργάτης, έχει συνεργαστεί από το 2007, με εταιρείες, οργανισμούς και Υπουργεία.
Ζει με την οικογένειά της, τον σύζυγο και την κόρη της στον Χολαργό, δραστηριοποιείται ενεργά στα πράγματα του Δήμου μας και συμμετείχε ως εκπρόσωπος των Παιδικών Σταθμών στο Συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ.
Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά.
Έχει γράψει δυο μυθιστορήματα που κυκλοφόρησαν από μεγάλη εκδοτική εταιρεία και ασχολήθηκε με τη μυθοπλασία και τη συγγραφή σεναρίων για τηλεοπτικές σειρές.
Έχει συνεργαστεί με εταιρείες επικοινωνίας, με την ιδιότητα του συμβούλου και έχει συμμετάσχει σε επικοινωνιακά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα δράσεων και επικοινωνίας, καθώς και σε προγράμματα δράσεων και ενημέρωσης υγείας και πρόληψης.
Παρουσιάζουμε στους συμπολίτες μας ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο με την προσθήκη αξιόλογων νέων στελεχών. Η συγκρότηση μιας δυνατής ομάδας, με καταρτισμένους υποψηφίους, είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των σύγχρονων θεμάτων της Πόλης μας.