ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Δημοτική αρχή, εργαζόμενοι στον Δήμο και πολίτες, ενώνουμε δυνάμεις και προσπαθούμε συστηματικά για το καλό της πόλης μας, με πρόγραμμα και συνέπεια.
Και σε ολόκληρη τη διαδρομή που έχουμε διανύσει μαζί, η κοινή μας προσπάθεια έχει έναν στόχο: Μέρα με τη μέρα, η καθημερινότητά μας να γίνεται όλο και καλύτερη.
Τις επόμενες ημέρες θα σας θυμίσουμε μερικά από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, ένα μικρό δείγμα όσων πετύχαμε όλοι μαζί.
Θα ξεκινήσουμε με το «Έργο για τα παιδιά μας».
Από την αρχή της θητείας μας, πρωταρχικό μας μέλημα ήταν τα παιδιά μας και δουλεύουμε με αγάπη για να τους προσφέρουμε αυτά που αξίζουν.
Για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.
🔺 Κατασκευάσαμε νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στον Παπάγο (Βερσή και Αλευρά) με τρεις αίθουσες, δυο για νήπια και μία για βρέφη.
🔺 Υλοποιούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, έργα συντήρησης σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
🔺 Πετύχαμε την αλλαγή χρήσης του οικοδομικού τετραγώνου 188ζ, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στον Παπάγο. Κατεδαφίσαμε το εγκαταλελειμμένο κτίριο που υπήρχε και μετά τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, στον συγκεκριμένο χώρο θα δημιουργήσουμε Βρεφονηπιακό Σταθμό για 100 περίπου παιδιά.
🔺 Ολοκληρώθηκε το έργο στατικής θωράκισης του 1ου Παιδικού Σταθμού Χολαργού, κτίριο Δημάρχου «Σοφοκλή Μαντά», στο οποίο έγιναν ταυτόχρονα εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης.
Και συνεχίζουμε!