Στελέχη με πολυετή πείρα στην Παράταξη Μαζί για την Πόλη μας

Στελέχη με πολυετή πείρα στην Παράταξη Μαζί για την Πόλη μας

Συνεχίζουμε Μαζί για την πόλη μας με την Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη.
Γεννήθηκε στο Γύθειο Λακωνίας από μητέρα Μανιάτισσα και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης, ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, Αξιωματικού της Χωροφυλακής.
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αθανασάκο, Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και έχουν δύο παιδιά, τον Άγη, ΜηχανικόΠεριβάλλοντος (MSc) και τη Νιόβη, Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ (MSc).
Είναι Πτυχιούχος της Σχολής Στελεχών Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στις Νομαρχίες Ηλείας, Ανατολικής Αττικής και Χανίων καθώς και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Έχει διατελέσει μέλος Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού για παραστάσεις χορού και θεάτρου.
Δραστηριοποιήθηκε τόσο στην πόλη μας, όσο και στα Χανιά, στον τομέα της λαϊκής μας παράδοσης, μέσω του Λυκείου των Ελληνίδων και άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων.
Από το 2002, εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Χολαργού και στη συνέχεια του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, πάντοτε στις πρώτες θέσεις. Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις Οργανισμών και Συμβουλίων (Πρόεδρος Βρεφονηπιακών Σταθμών) και εννέα (9) φορές ως Αντιδήμαρχος στους τομείς Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Προώθησης Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας.
Από το 2020, είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας.
Όσα χρόνια ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας, έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο.
Συνεχίζουμε μαζί!