Σημαντική διάκριση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Σημαντική διάκριση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Χρυσό βραβείο για το ΝΕΟ κτίριο Πολυϊατρείων, ΚΑΠΗ και ΚΕΠ Υγείας, στην Κοινότητα Παπάγου.

Με χαρά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ανακοινώνει τη βράβευσή του στο πλαίσιο του θεσμού “Best City Awards 2023”. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Δημοτικά Κτίρια ο Δήμος μας έλαβε το “gold βραβείο” για το Νέο Κτίριο στέγασης Δημοτικών Πολυϊατρείων, ΚΑΠΗ και του ΚΕΠ Υγείας που ανεγείρει στην Κοινότητα Παπάγου.

Tα “Best City Awards” αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την κοινωνική τους συνοχή και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Το βραβείο του Δήμου μας παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, Μιχάλης Τράκας.

Για τη σημαντική αυτή διάκριση ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε:

“Προσωπικά νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση για τη βράβευση του Δήμου μας για αυτό το μεγάλο έργο. Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας μέχρι και όλες τις φάσεις υλοποίησής του, το πιστέψαμε και επιμείναμε.

Κλείσαμε τα αυτιά μας σε ανεύθυνες και ατεκμηρίωτες φωνές που το πολέμησαν μόνο και μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους. Το έργο αυτό, που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, δεν ανήκει στον Δήμαρχο, ούτε στη Δημοτική Αρχή. Ανήκει εξ ολοκλήρου στους συμπολίτες μας.

Για αυτούς έγινε, αυτούς εξυπηρετεί και όλοι θα αναγνωρίσουν τη μεγάλη συνεισφορά του στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε σταθερά με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης και την υποστήριξη των συμπολιτών μας”.