Πρόσωπα με ιδιαίτερη κοινωνική δράση στο νέο ψηφοδέλτιο της Παράταξης Μαζί για την Πόλη μας

Πρόσωπα με ιδιαίτερη κοινωνική δράση στο νέο ψηφοδέλτιο της Παράταξης Μαζί για την Πόλη μας

Ένα ακόμη στέλεχος με δράση στην πόλη μας, η Χριστίνα Λάζαρη, εντάσσεται στην Παράταξη Μαζί για την πόλη μας και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Χριστίνα Λάζαρη είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Καλαμάτας και του Τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης  Επιχειρήσεων του ΙΕΚ Αθήνας.

Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, στο Σισμανόγλειο και στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Έχει έντονη δραστηριότητα στα κοινά του Δήμου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας Χολαργού, εκλεγμένη με άλλη παράταξη, μέλος  Δ.Σ της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Είναι, επίσης, μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και μέλος Φιλανθρωπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Χολαργού και εκπρόσωπος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού στην Ένωση Γονέων του Δήμου μας.

Η αναγνώριση του έργου που επιτελέσαμε ως Δημοτική Αρχή, όπως και το σχέδιό μας για το αύριο της Πόλης, οδηγούν πρόσωπα με ιδιαίτερη κοινωνική δράση να επιθυμούν να προσφέρουν μέσα από τις τάξεις της Παράταξης Μαζί για την Πόλη μας.