Προχωράμε δυναμικά προς τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου με νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιό μας

Προχωράμε δυναμικά προς τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου με νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιό μας

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Παράταξης Μαζί για την πόλη μας, προχωρώντας δυναμικά προς τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Κοντά μας ο Αθανάσιος (Νάσος) Πορτελάνος.
Ο Νάσος Πορτελάνος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στα δημόσια πράγματα της πόλης μας.
Από το 2010 είναι εκλεγμένο μέλος στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού, 3ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, 2ο Γυμνάσιο Χολαργού και 2ο Λύκειο Χολαργού). Παράλληλα, εκπροσωπεί τον Σύλλογο του 2ου Λυκείου Χολαργού στην Ένωση Γονέων του Δήμου μας.
Επιπλέον, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας έχει οριστεί Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού.
Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές, αθλητικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις. Είναι ενεργός εθελοντής σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών, καθώς και ερασιτέχνης ηθοποιός, μέλος της Θεατρικής Ομάδα Γονέων Χολαργού-Κήπος.
Εργάζεται σε γνωστή χρηματιστηριακή εταιρεία, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος ελληνικής τράπεζας.
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε ότι: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι συμπαρατάσσονται μαζί μας νέοι υποψήφιοι, όπως ο Νάσος Πορτελάνος, αναγνωρίζοντας το έργο που έχουμε επιτελέσει και πιστεύοντας στο όραμα και το σχέδιο μας για ένα ακόμη καλύτερο αύριο της πόλης”.