Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Κοινότητας Χολαργού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Κοινότητας Χολαργού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Κοινότητας Χολαργού, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», το Σάββατο 18 Μαρτίου.
Στην εκδήλωση έγινε ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του Χολαργού, έως το σήμερα.
Ένα όμορφο και συγκινητικό ταξίδι, στις γειτονιές, στα πρόσωπα και στα γεγονότα που σφράγισαν την εξέλιξη του προαστίου μας, που αναδείχθηκε σε μια σύγχρονη πόλη, ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και προοπτικές της νέας εποχής.
Το όμορφο αυτό ταξίδι, παρουσιάστηκε μέσα από την ομιλία του Κυριάκου Λινάκη. Ένας από τους πιο παλιούς Χολαργιώτες, έμπειρο και καταξιωμένο αυτοδιοικητικό στέλεχος, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα και στα πρόσωπα που διοίκησαν την πόλη του Χολαργού, επιτελώντας μεγάλο και σπουδαίο έργο.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα συγκινητικό βίντεο, με εικόνες που μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο, το οποίο είχε επιμεληθεί η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας, Βίκυ Νικάκη.
Την εκδήλωση έκλεισε η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, η οποία αναφέρθηκε στο σήμερα, στους ανθρώπους και στις υποδομές που κάνουν τον Χολαργό, τόπο ελκυστικό και μοναδικό.
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, στον χαιρετισμό ανέφερε: «όλοι εμείς έχουμε την τύχη να ζούμε στο πανέμορφο αυτό προάστιο, που έχει διατηρήσει τον χαρακτήρα της γειτονιάς, με ανθρώπους που κρατούν τη ζεστασιά στην πόλη. Ανθρώπους απλούς, έτοιμους να προσφέρουν όποτε χρειαστεί και κυρίως στη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Γιατί οι άνθρωποι κάνουν μια περιοχή να ξεχωρίζει. Και αυτοί οι άνθρωποι ζουν εδώ, δίπλα μας, μαζί μας, στον Καλλικρατικό Δήμο Παπάγου-Χολαργού».
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα και η Οργανωτική Επιτροπή:
Κυριάκος Λινάκης
Βίκυ Νικάκη και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι
Βάνα Κατσούλη
Ισμήνη Παραδέλλη
Αλέξανδρο Φιλόσοφο
Χρήστο Ναστούλη
 Αδαμαντία Αγγελέτου
Τριαντάφυλλο Κατσαρέλη
 Χριστίνα Λάζαρη
Δανάη Διώτη
Πηνελόπη Χανιά και
Άννα Αντωνιάδου
Ευχαριστούμε όσους προσέφεραν υλικό για την εκδήλωση, τον Γεράσιμο Βραχιολίδη και τον Μιλτιάδη Παντελιά, όπως επίσης και τους μαθητές δημοτικών σχολείων του Χολαργού, για τις πανέμορφες ζωγραφιές τους και τους διευθυντές και εικαστικούς των σχολείων.