Καμία αύξηση στα Δημοτικά τέλη για το 2023

Καμία αύξηση στα Δημοτικά τέλη για το 2023

Πάγωμα των Δημοτικών Τελών για το 2023 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Παρά τις αυξήσεις του κόστους στην ενέργεια, η πολιτική της Δημοτικής Αρχής είναι να μην επιβαρυνθούν οι δημότες με αντίστοιχες αυξήσεις.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πέτυχε σημαντική εξοικονόμηση πόρων από την ενεργειακή αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού. Συγκεκριμένα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Ενεργειακή Αναβάθμιση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού” προνόησε και εγκατέστησε 5.372 νέα φωτιστικά σώματα, προχωρώντας στη μεγαλύτερη αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό του δικτύου οδοφωτισμού της πόλης εδώ και δεκαετίες.

Με το έργο αυτό, πέτυχε το εντυπωσιακό ποσοστό 85% στην εξοικονόμηση ενέργειας και ετήσιο ενεργειακό όφελος που ανέρχεται τουλάχιστον σε 5,131 εκατομμύρια kWh.

Έτσι, τα δημοτικά τέλη θα είναι στα ίδια επίπεδα με το 2022, χρονιά που ήταν αισθητά μειωμένα συγκριτικά με τις προηγούμενες.

Συγκεκριμένα:

https://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/10783-kamia-ayksisi-sta-dimotika-teli-gia-to-2023.html?fbclid=IwAR0wD1sgi0yArJkvmAtAUN5G68mSWDIpDnKoHNa8AnKw3USJtLta1AA