Ισχυρό μήνυμα για τις Δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου με νέα στελέχη στην Παράταξη Μαζί για την πόλη μας

Ισχυρό μήνυμα για τις Δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου με νέα στελέχη στην Παράταξη Μαζί για την πόλη μας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη Μαζί για την πόλη μας και η Δήμητρα (Ντίμη) Σκόδρα.
Η Δήμητρα (Ντίμη) Σκόδρα είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων.
Είναι, επίσης, Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι εκλεγμένο Μέλος στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Χημικών Μηχανικών (ΕΕΕΧΜ) της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και από το 2023 εκλέχθηκε και εκτελεί καθήκοντα και Αναπληρώτριας Επιμελήτριας.
Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία και συγκεκριμένα:
Είναι Εκλεγμένο Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Είναι, επίσης, εκπρόσωπος της Ένωσης στο Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και Πρόεδρος του τετραθεσίου 5ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.
Η Δήμητρα (Ντίμη) Σκόδρα ανέπτυξε σημαντική φιλανθρωπική δράση, αρχικά, ως Μέλος της Λέσχης LIONS Κηφισιάς HELEN KELLER και κατόπιν ως μέλος της Λέσχης ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ του Δήμου μας. Εργάζεται στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Η Παράταξή μας ενισχύεται συνεχώς με νέα στελέχη και αυτό είναι ένα μήνυμα μπροστά στις Δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου. Μαζί με τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς της Παράταξης μας, χαράσσουμε το σχέδιο για τη νέα εποχή της πόλης που αγαπάμε. Και είμαστε αποφασισμένοι, πάντα με την ψήφο των συμπολιτών μας, να προσφέρουμε ακόμα πιο σημαντικό έργο.