ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Συνεχίζουμε Μαζί για την πόλη μας με την Κατερίνα Γκούμα.

H Κατερίνα Γκούμα γεννήθηκε στα Χανιά και από το 1977 κατοικεί μόνιμα στην πόλη μας. Έχει μια κόρη 13 ετών, η οποία φοιτά σε Γυμνάσιο του Δήμου μας.

Ο πατέρας της, Ιωάννης Γκούμας, ήταν Γεωπόνος και η μητέρα της Θεανώ Γκούμα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία εργάστηκε για πάνω από μια εικοσαετία στην περιοχή.

Αποφοίτησε με άριστα από το 2ο Λύκειο Χολαργού, το 1988.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών της Σχολής Βακαλό, με άριστα και υποτροφία.

Δραστηριοποιείται στον χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1990. Ειδικότερα, έχει ασχοληθεί με την Εικονογράφηση Παιδικών Βιβλίων, γνωστών Εκδοτικών Οίκων (Άγκυρα, Ατλαντίς, Ακρίτας κ.ά.), τη Γελοιογραφία, το Εταιρικό Λογότυπο και το Έντυπο.

Εργάστηκε ως Junior Art Director στη Διαφημιστική Εταιρία «Adel Saatchi & Saatchi» και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς Γραφίστες και Ζωγράφους.

Από το 2005 έως και σήμερα, απασχολείται στον χώρο της Γραφιστικής. Έχει λάβει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εικονογράφησης και γραφιστικής, με διακρίσεις.

Υπήρξε ενεργό μέλος και εκλεγμένη Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, όπου φοιτούσε η κόρη της.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014, καθώς και του 2019, εκλέχτηκε πρώτη σε ψήφους στην Κοινότητα Χολαργού και διατελεί Πρόεδρος του Συμβουλίου της, μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, από το 2020, κατέχει τη θέση της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής της Α΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Συνεχίζουμε μαζί!