Η Παράταξη Μαζί για την πόλη μας ενισχύεται με νέες παρουσίες εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου

Η Παράταξη Μαζί για την πόλη μας ενισχύεται με νέες παρουσίες εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στον Συνδυασμό μας, της γνωστής για τη δράση και γνώση στα δημοτικά θέματα, συμπολίτισσάς μας, Γωγώς Παγώνη.

Η Γωγώ Παγώνη είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στις Δημόσιες Σχέσεις και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Έχει εργαστεί επί 39 χρόνια στον Δήμο μας, έχει διατελέσει Διευθύντρια Οικονομικών, ΚΕΠ και Διοικητικών Υπηρεσιών, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ενώ επί σειρά ετών εκλεγόταν Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων.

Όλοι γνωρίζουμε την ενεργό συμμετοχή, την έντονη παρουσία, δράση καθώς και την εμπειρία της Γωγώς Παγώνη στη λειτουργία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Είναι μία δυναμική γυναίκα που έχει δείξει με όλους τους τρόπους ότι αγωνίζεται εμπράκτως για μια ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της καθημερινότητάς τους.

Την καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας.

Οι νέες υποψηφιότητες μαζί με τα παλαιότερα στελέχη εγγυώνται την επιτυχία του στόχου μας  για πιο όμορφη και λειτουργική πόλη, μια πόλη πρότυπο. Για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στους συμπολίτες μας.