Η “Κάρτα Δημότη Παπάγου-Χολαργού” έρχεται ανανεωμένη – «ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ!»

Η “Κάρτα Δημότη Παπάγου-Χολαργού” έρχεται ανανεωμένη – «ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ!»

Η επανεκκίνηση του σημαντικού θεσμού της «Κάρτας Δημότη» στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού είναι γεγονός και ήδη περισσότερες από 80 επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιούν εκπτώσεις-προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας!

Η «Κάρτα Δημότη» αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό στήριξης τόσο για την τοπική αγορά, αφού στρέφει το καταναλωτικό κοινό προς τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της περιοχής, όσο και για τους Δημότες, εξασφαλίζοντας σε αυτούς αγαθά και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές από συμμετέχουσες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις, όπως επίσης και στο αναγνωρισμένο πανελλαδικά, Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τις σημαντικές προσφορές τους ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://dpapxol.gov.gr/e-politis/karta-dimoti-epixeiriseis.html?fbclid=IwAR2IVfFcmzFvQWl_YwP9Q-iEIBP_8C0FFpwMiZ4WBrudvJ3tAkwkqqE7a8I

➡️ Όσοι δημότες επιθυμείτε να αποκτήσετε την «Κάρτα Δημότη» και να απολαμβάνετε τα προνόμιά της, μπορείτε να κάνετε αίτηση είτε

👉 Hλεκτρονικά στο info@dpapxol.gov.gr επισυνάπτοντας τα ακόλουθα:

✅ Ταυτότητα και τις δυο όψεις

✅ Φωτογραφία τύπου ταυτότητας

✅ Ακριβή διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός Τ.Κ.)

✅ Τηλέφωνο επικοινωνίας ή

👉 Να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στο γραφείο δημοτολογίου και ώρες 08:00 έως 13:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτημα, παράπονο μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

👉 kartadimotipapxol@gmail.com

Ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς, προέβη στη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την Εύρυθμη Λειτουργία του προγράμματος «Η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ», με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη της Κάρτας και τη διοργάνωση δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας  είναι:

✅ Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Φεστιβάλ και Τοπικής Ανάπτυξης, Δημοτική Σύμβουλος

✅ Γεωργία (Γωγώ) Παγώνη, Δημοτική Σύμβουλος

✅ Χριστίνα Λάζαρη

✅ Βασιλική (Βάσω) Μυρογιάννη

✅ Μαρία (Μάρω) Πατσαρίση

✅ Βασιλική (Βάνα) Ρετσινιά-Γιαννακοπούλου

✅ Δήμητρα Σκόδρα

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, δήλωσε:

➡️ «Η Κάρτα Δημότη» εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και των Δημοτών μας. Είναι πρωταρχικής αξίας για εμάς να μεγιστοποιούμε το όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, μέσα από πολλαπλές δράσεις συνδυαστικής ενδυνάμωσης επιχειρηματιών και πολιτών. Αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, όπου η αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανηφόρα αλλά και τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες πλήττονται και αυτές από τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών, καθιερώσαμε την Κάρτα Δημότη με στόχο να ενισχύσουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η συμμετοχή είναι, φυσικά, προαιρετική και ζητώ από όλους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα αυτό. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και όπου μπορούμε, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να σταθεί όρθια στις έντονες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φεστιβάλ και Τοπικής Ανάπτυξης Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη, δήλωσε:

➡️ «Η αγορά της πόλης μας είναι πλούσια σε ποικιλία, ποιότητα και ευκαιρίες και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των Δημοτών μας. Μέσα από το πρόγραμμα της Κάρτας και τις διάφορες δράσεις φιλοδοξούμε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερη πελατεία για τις επιχειρήσεις της περιοχής και να ελαφρύνουμε ταυτόχρονα τη τσέπη των Δημοτών μας που τόσο πολύ πλήττεται από την ακρίβεια».

Όσες ακόμα επιχειρήσεις ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην Κάρτα του Δημότη, της οποίας κάτοχοι είναι περισσότεροι από 2000 Δημότες μας, μπορείτε να το κάνετε άμεσα, εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας μια απλή, ηλεκτρονική αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://dpapxol.gov.gr/component/sppagebuilder/page/8249.html?fbclid=IwAR2_nVbFkIEnJ4S_BFLqkCJPrK9kRKfZgxipVf0anrkA3-TeOXkuiMrp3qk

Με την ένταξη στην Κάρτα Δημότη παρέχεται δωρεάν προβολή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (από το πεδίο «Κάρτα Δημότη-Οι Επιχειρήσεις που συμμετέχουν»), των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ με τη μαζική αποστολή newsletters από τον Δήμο, οι Δημότες και οι κάτοικοι θα ενημερώνονται άμεσα για τα νέα και τις δράσεις των επιχειρήσεων.