Επιχείρηση “anti-graffiti” στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Επιχείρηση “anti-graffiti” στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού για την αντιμετώπιση φθορών καθώς και για την αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας της πόλης, έχει ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού γραφιστικών επαλείψεων (graffitι) και βαφών σε 1.200 περίπου τ.μ. από ενέργειες βανδαλισμών σε εξωτερικές επιφάνειες, σε πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστους χώρους, κ.ά.
Η εργασία αφαίρεσης των γραφιστικών επαλείψεων γίνεται με πλύση (νερό υπό πίεση) και με τη χρήση ειδικών πιστοποιημένων υγρών, τα οποία δεν είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
Μετά την αφαίρεση των γραφιστικών επαλείψεων, τοποθετείται στις επιφάνειες αντιβανδαλιστικό υλικό μακράς διαρκείας (anti-graffiti).
Η καθαριότητα της πόλης είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά όλους μας.
Για να ζούμε σε μια πόλη καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον, είναι σημαντικό να αλλάξουμε στάση ζωής και να υιοθετήσουμε όλοι στην καθημερινότητά μας απλούς κανόνες.
Το να διατηρείται καθαρός ο Δήμος μας και να έχει μια όμορφη εικόνα, έχει αναμφισβήτητα αντίκτυπο τόσο στη ζωή των πολιτών, όσο και των επισκεπτών που απολαμβάνουν τις ομορφιές του.