Εντατικές εργασίες του Δήμου στα σχολεία μας για την έναρξη της νέας χρονιάς

Εντατικές εργασίες του Δήμου στα σχολεία μας για την έναρξη της νέας χρονιάς

Εντατικές εργασίες διενεργούνται από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού για την καλύτερη προετοιμασία των σχολείων εν όψει της νέας περιόδου που ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, με στόχο να είναι όλα έτοιμα όταν χτυπήσει το “πρώτο κουδούνι”.

✅ Έτσι, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχωρεί στον καθαρισμό των αύλειων χώρων με πλυστικά μηχανήματα, ενώ γίνονται και αντίστοιχες εργασίες στους εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, 36 σχολικοί καθαριστές τοποθετήθηκαν στα σχολεία μας, προκειμένου να συμβάλλουν στην προετοιμασία αυτών.

✅ Η Υπηρεσία Πρασίνου, κλαδεύει και καλλωπίζει δένδρα και κήπους.

✅ Ειδικά συνεργεία φροντίζουν για την απόφραξη φρεατίων και αποχετεύσεων ενώ διενεργούνται απολυμάνσεις των χώρων, μυοκτονίες και απεντομώσεις.

✅ Ακόμη, γίνονται ελαιοχρωματισμοί σε χώρους που παρουσίαζαν πρόβλημα.

✅ Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην στατικότητα των κτιρίων και γι’ αυτό διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

✅ Επίσης, έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές σε εγκαταστάσεις πυρόσβεσης στο πλαίσιο σύγχρονων προδιαγραφών.

✅ Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις θέρμανσης, ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου -όπου υπάρχουν-, καθώς και σε συντήρηση εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και κλιματιστικών μονάδων.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προχωρεί σε αυτές τις εργασίες προσφέροντας στην εκπαιδευτική κοινότητα τις καλύτερες συνθήκες για την εκπαίδευση της νεολαίας μας.

👉 Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, υπέγραψε τις συμβάσεις για επιπλέον έργα στα σχολεία μας, προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ.

👉 Eίναι εξάλλου εμφανές ότι τα σχολεία της πόλης μας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο αναφορικά με την ποιότητα των υποδομών τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με την δέσμευση ότι θα είμαστε πάντα παρόντες για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.