Εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στο ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο στη νέα εποχή.
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, αναφορικά με τις χθεσινές αρχαιρεσίες, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τα νέα μέλη. Συγχαίρω άπαντες για την εκλογή τους στο Δ.Σ. του Δήμου μας και προσδοκώ στη συμβολή τους με αφοσίωση και εργατικότητα στην επόμενη μέρα του Δήμου μας.
Να συγχαρώ, επίσης, τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαο Κουκή. Είμαι βέβαιος για την άρτια εκτέλεση των νέων του καθηκόντων του, καθώς είναι ένας έμπειρος και ικανός συνεργάτης.
Επίσης, να ευχηθώ στα άλλα 2 μέλη του Προεδρείου, τον Αντιπρόεδρο, Αλέξανδρο Νομικό και τον Γραμματέα, Δημήτρη Τσενεμπή, να επιτύχουν στα νέα τους καθήκοντα και στη Δημοτική Επιτροπή μια δημιουργική και επιτυχημένη πορεία και συγκεκριμένα στους: Αθανάσιο Αυγουρόπουλο, Αθανάσιο Βαλυράκη, Αγλαΐα Σουρανή, Μιχάλη Υφαντή, Αναστασία Χαμηλοθώρη-Κουγιουμτζοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου.
Όσον αφορά στη Δημοτική Επιτροπή, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα που μας δίνει η σχετική εγκύκλιος, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πάρουμε απόφαση για τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των παρατάξεων στις συνεδριάσεις, χωρίς δικαίωμα ψήφου».