Εκλέχθηκε ο Γραμματέας της Δημοτικής Παράταξης Μαζί για την πόλη μας Παπάγου-Χολαργού

Εκλέχθηκε ο Γραμματέας της Δημοτικής Παράταξης Μαζί για την πόλη μας Παπάγου-Χολαργού

Ο Συνδυασμός «Μαζί Για την Πόλη μας Παπάγου-Χολαργού» με Επικεφαλής τον Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Γραμματέα του.

Τα Μέλη της Παράταξης, οι οποίοι με ενθουσιασμό προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία, ανέδειξαν εκ νέου τη συμμετοχική κουλτούρα που διέπει τις αρχές του συνδυασμού.

Οι εκλογές που ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 18/12 με αυξημένη συμμετοχή των Μελών της Παράταξης, ανέδειξαν τον κ. Ευάγγελο Θωμόπουλο ως το Στέλεχος εκείνο που θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Για τη θέση του Γραμματέα της Παράταξης υποψήφιες ήταν, επίσης και οι κυρίες Μάρω Πατσαρίση και Μαρία Δημάκου.

Ο Νέος Γραμματέας του Συνδυασμού «Μαζί για την Πόλη μας» έχει πλούσια επαγγελματική και Ακαδημαϊκή Σταδιοδρομία και είναι κάτοχος, μεταξύ άλλων, Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σήμερα, εργάζεται ως Ειδικός Επιστήμονας στην Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη και ως Διδάσκων στη Δημόσια Σχολή Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, χαιρέτησε τη διαδικασία και επισήμανε ότι όλα τα Μέλη του συνδυασμού θα προσφέρουν στα κοινά, καθώς, «η τρίτη συνεχόμενη θητεία μας θα έχει περισσότερη δουλειά και ενωμένοι όλοι θα πορευτούμε πιο ενεργοί και αποφασισμένοι από ποτέ, έχοντας ως μέγιστο καθήκον την προσφορά στα κοινά της πόλης μας”.

Συνεχάρη τον Βαγγέλη Θωμόπουλο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.