Έμπειρα Αυτοδιοικητικά Στελέχη με έργο ετών στην Παράταξη Μαζί για την Πόλη μας

Έμπειρα Αυτοδιοικητικά Στελέχη με έργο ετών στην Παράταξη Μαζί για την Πόλη μας

Ο Κυριάκος Λινάκης ήταν κοντά μας από το ξεκίνημα της Παράταξης Μαζί για την πόλη μας και συνεχίζει.
Χολαργιώτης, εδώ και 70 χρόνια, συμμετείχε ενεργά από το 1984 στα δρώμενα της πόλης μας.
Οι συνδημότες μας, εκτιμώντας το ήθος του, την εργατικότητα, καθώς και τις ικανότητές του, τον εξέλεξαν επί έξι συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας. Στη διάρκεια αυτών των ετών υπηρέτησε τον Δήμο από διάφορες θέσεις ευθύνης με κορυφαία εκείνη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Κυριάκος Λινάκης είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο και καταξιωμένο Αυτοδιοικητικό Στέλεχος με Πανελλαδική εμβέλεια. Τιμήθηκε από τους εκλεγμένους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της χώρας μας, που τον εξέλεξαν δύο συνεχόμενες τετραετίες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κ.Ε.Δ.Ε. και Κοινοτήτων Ελλάδος.
Το 2019, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. τον εξέλεξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) για τη θητεία 2019-2023.
Είναι Φυσικός, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο NSW του Σίδνεϊ, από όπου και πήρε το πτυχίο Msc στη Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ιδρύοντας τα φροντιστήρια ΚΕΠΣ στον Χολαργό, όπου φοίτησαν χιλιάδες μαθητές των σχολείων του Παπάγου και του Χολαργού.
Έχει διατελέσει Συντονιστής Διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) την περίοδο 2004-2006 και στη συνέχεια Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), την περίοδο 2006-2013.
Η ενεργός συμμετοχή του Κυριάκου Λινάκη θα λειτουργήσει προσθετικά στη διαθέσιμη εμπειρία της Παράταξής μας και θα αποτελέσει έναν επιπλέον κρίκο συναισθηματικής σύνδεσης με την ιστορία της πόλης μας.
Μία επιπλέον συναισθηματική φόρτιση για τον Δήμαρχό μας, Ηλία Αποστολόπουλο, αφού ο Κυριάκος Λινάκης υπήρξε εκ των στενότερων συνεργατών του αείμνηστου πατέρα του, Τάσου Αποστολόπουλου.
Συνεχίζουμε μαζί, για την όμορφη πόλη μας.